FB TW YT

Reflektioner

Linda med Zelda:

Min cavaliertik på 2,5 år träffade Carola den 9 juni 2012. Det var mest för att jag ville ha en "check", ville veta om min hund var besvärad över något särskilt, och sen är jag nyfiken på Carola :) jag tycker även att min hund har varit lite mindre aktiv det senaste halvåret. Jag blev imponerad över Carolas snabbhet att lätt och säkert hitta problem på hunden. Min hund hade/har sneda kotor, roterat bäcken, sned svans, snett bett, mm. Dessutom uppblåst mage pga vete, dock så får hon ju inget vete förutom hennes dentastixs vilka hon inte får så ofta, hon hade dock fått en kvällen innan vi besökte Carola. Jag är därför rädd att det kan vara något annat om det är bestående eller att hon helt enkelt är glutenintolerant. Men nu är det slut med dentastixsen så får vi se. Det är klart att den från kvällen innan kan ha suttit i.

Jag kan tyvärr inte säga att jag har märkt någon skillnad efter besöket med Carola, svansen är fortfarande sned och min hund är precis som innan. Det är ju lätt att kotor och annat korrigerat, faller tillbaka till ursprungsläge. Vad gäller hennes minskade aktivitet tror jag att det kan ha att göra med att hon helt enkelt har blivit äldre och mognare från 2 års ålder, dessutom har vi under den tiden fått en valp som håller igång rätt mycket :) hon är ju för övrigt en väldigt glad tonåring.

Vi kommer definitivt att göra återbesök till Carola nästa gång hon kommer till Halmstad, problemen hon hittade behövs korrigeras flera gånger innan det är helt löst. Jag tycker alla borde unna sina hundar detta!

 

 

Susanna med Fajsty

Läs inlägget här!